Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gőz felmosó gép Gőz MOP

21.595 Ft
Menny.:db
Gőz felmosó gép Gőz MOP
Kép 1/5 - Gőz felmosó gép Gőz MOP
Kép 2/5 - Gőz felmosó gép Gőz MOP
Kép 3/5 - Gőz felmosó gép Gőz MOP
Kép 4/5 - Gőz felmosó gép Gőz MOP
Kép 5/5 - Gőz felmosó gép Gőz MOP
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 25.
21.595 Ft
Menny.:db

Leírás

GŐZ FELMOSÓ GÉP

Steam mop MALATEC 1300 A magas hőmérsékletű gőz azonnal felszámolja a baktériumokat!

 Szűrőjének köszönhetően kiáramló levegő tisztább. Megakadályozza a mikroszkopikus allergia kiváltók, például poratka penészgomba levegőbe     visszajutását.

Egyszerű tisztítás, nincs porzsák és az alkatrészek is moshatók.

Gyorsan és könnyen eltávolítja a szennyeződést és a kellemetlen szagokat mindenféle felületről pl.: kerámia

 csempe, kő, márvány, fa, bőr, szőnyegek és takarók.

A forgatható fejnek köszönhetően könnyen manőverezhetsz a bútorok között.

Magyar nyelvű használati utasítás!

Gőz padlómosó 1300 W Többfunkciós

A higiénikus tisztaság fenntartása lakásainkban ma nem csupán a rend iránti vágy, hanem a társadalom működésének veszélyeiből fakadó szükségszerűség. A 2in1 fel mosógép olyan eszköz, amely egyszerű, de mindenekelőtt hatékony módon lehetővé teszi a kórokozók higiénikus eltávolítását a házban vagy a lakásban. A vegyszer nélküli 2in1 mélytisztító készülékkel búcsúzzon el lakása szennyezett kötéseitől, ablakaitól és repedéseitől! A tisztaság magas szinten tartása manapság elengedhetetlen!
Multifunkcionális 2in1 készülékünk biztosítja ezt. A gép tökéletesen alkalmas nagyobb területek, például a folyosók üzemi konyhák tisztítására.

- A magas szintű tisztaság fenntartása manapság elengedhetetlen! Multifunkcionális 2in1 készülékünk biztosítja ezt. A gép tökéletesen alkalmas nagyobb felületek tisztítására.

- A gőz felmosó mindenki számára ideális megoldás. Ezen túl bármilyen típusú padlót gyorsan és egyszerűen tisztíthat: linóleumot, csempét, laminált, fa- vagy kőpadlót, sőt szőnyeget is. Egyszerűen kapcsolja be a mopot, és csak 15 másodperc alatt használható. Most elkezdheti a tisztítást, és higiénikusan tisztán hagyhatja a padlót. A gép elpusztítja a baktériumok 99,9% -át.

MŰSZAKI ADATOK - Szín: fehér Súly csomagolással: 4kg.

COMPACT - Handy és az ergonomikus, kompakt formátum a gőz felmosó legjobb tulajdonságai. A rugalmas ízületnek és a láb háromszög alakjának köszönhetően olyan helyekre is eljuthat, amelyek nehezen hozzáférhetők, például B. A bútorok vagy sarkok alatti területek.

VÍZTARTÁLY - A felmosó gépnek 1 tartálya van: vízhez és külön mosószerhez. Egyszerűen töltse fel a tartályt vízzel, és kezdje el a tisztítást. Noha a felmosó gép nem igényel mosószert, hogy tökéletesen tiszta és higiénikus legyen a padló, egyszerűen öntsön egy speciális tartályba a folyadékot. 1 tartály használata biztosítja, hogy ne szennyezze a víztartályt mosószerrel.

A forgatható fejnek köszönhetően könnyen manőverezhetsz a bútorok között.

 Áram forrás: 220,230 V

Teljesítmény: 1300 W

Méret:48 x 13,4 x 27,86 cm

Eu- csatlakozóval

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!